Studenten Teams

Innovived

Innovived VZW is een studententeam binnen het Postgraduate Programma van Tech Innovation in Ventures and Teams van de KU Leuven.

Onze missie bij Innovived is om biologie en technologie samen te brengen. We streven ernaar om innovatieve projecten binnen de 3D-printing industrie. We geloven dat door een brug te slaan tussen biologie en technologie, toepassingen met een groot potentieel mogelijk worden gemaakt.

Visit the page

Agoria Solar Team

Het Agoria Solar Team werkt in teamverband. Teams van ingenieursstudenten worden geselecteerd en werken samen. Er zijn momenteel twee teams die naast elkaar opereren, en ze delen een gemeenschappelijke passie voor het bouwen van zonneauto's, het werken met technologie & inspirerende innovatie.

Visit the page

Formula Electric

Formula Electric Belgium vzw verenigt een groep gemotiveerde ingenieursstudenten van verschillende campussen van de KU Leuven en Thomas More University College in Vlaanderen. Het project Formula biedt de teamleden een werkomgeving die lijkt op een realistische case, waarin ze al hun technische en soft skills moeten toepassen.

Visit the page

CORE

CORE is een coƶperatie van ingenieurs(studenten) en professionele partners. We ontwikkelen projecten rond rationeel energiegebruik en ondersteunen ze tot aan hun realisatie.

Rationeel energiegebruik is het efficiƫnt en duurzaam omspringen met energie. Het betekent evenveel (of meer) doen met minder energie. Onze projecten hebben dus als doelstelling een reductie van primair energiegebruik teweeg te brengen.

Visit the page

Plaats

Andreas Vesaliustraat 13 , Leuven

Campus Group T Module 4

SR-logo-vector-1 2-1

STUDENTENRAAD